یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

موضع قاطع عربی در برابر طرح اشغال کرانه باختری

موضع قاطع عربی در برابر طرح اشغال کرانه باختری رئیس مجلس الأمه (پارلمان) کویت تأکید کرد که طرح‌های یکجانبه رژیم صهیونیستی برای الحاق دره اردن بایستی با موضع قاطع عربی و بین‌المللی مواجه شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۸۹۷۶

به گزارش راهبرد معاصر «علی الغانم» رئیس پارلمان کویت اقدامات رژیم صهیونیستی برای الحاق دره اردن را باطل توصیف کرد و گفت که اتخاذ مواضع عملی و قاطع عربی و بین‌المللی در مخالفت با نقض قطعنامه‌های بین‌المللی به خصوص بخش مربوط به اراضی اشغالی سال ۱۹۶۷، ضروری است.

الغانم همچنین به تمامی کشورهای عربی، اسلامی و بین‌المللی که مخالفت خود با طرح صهیونیستی اشغال کرانه باختری را اعلام کرده‌اند به ویژه اردن درود فرستاد و بر اهمیت اقدام عربی با هماهنگی شرکای بین‌المللی جهت مخالفت با این اقدامات یکجانبه و قلدرمآبانه رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

به نوشته روزنامه کویتی«القیس»، الغانم همچنین تصریح کرد که به نمایندگی از سوی اعضای پارلمان کویت بر مخالفت کامل با این اقدامات خصمانه تأکید کرده و آمادگی خود را برای همکاری با پارلمان‌های عربی و دوست در تمامی محافل پارلمانی منطقه‌ای و بین‌المللی جهت افشای اقدامات صهیونیست‌ها و جلب دیدگاه عمومی مردمی و بین‌المللی مخالف این اقدامات، اعلام می‌کنیم.

۲۸ ژانویه گذشته «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا طرح موسوم به «معامله قرن» را اعلام کرد که نقض حقوق فلسطینیان برای تشکیل دولت مستقل فلسطین است و به موجب این طرح شهر اشغالی قدس پایتخت رژیم صهیونیستی می‌شود.

از سوی دیگر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از طرح اشغال ۳۰ درصد از اراضی کرانه باختری خبر داده است.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار